in ,

VIDEO: În Fântânele, Dâmbovița, sătenii s-au rugat în genunchi să nu ia coronavirusul, până au luat amendă!

sateni fantanele

In lupta pentru doborarea inamicului invizibil venit tocmai din China oamenii pun la bataie cunostiinte, datini si meserii dobandite de-a lungul intregii noastre istorii. Tehnici din secolul al V-lea sunt combinate cu descoperiri stiintifice din mileniul al III-lea insa provocarea se dovedeste mult prea grea.

In localitatea Fanatenele  din judetul Dambovita, satenii, celebri in anii ´90 pentru comertul cu autoturisme direct pe strada si cunoscuti astazi pentru blocurile de prost gust inaltate printre casele linistite din capitala, au apelat la datini stramosesti de intimidare a necazurilor chiar daca in buzunare le atarna caramizi de euro, carduri bancare si telefoane de ultima generatie.

Cu mic, cu mare, tineri si batrani au iesit pe ulita si s-au rugat in genunchi cu mainile spre cer pentru a-l indupleca pe Domnul sa-i apere de coronavirus. Ritualul a fost atat de convingator incat, la scurt timp de la inceputul procedurii, un domn le-a ascultat ruga si s-a prezentat in fata lor pentru a-i proteja. Din pacate, domnul respectiv a coborat dintr-o masina a Politiei , nu din cer, si pentru incalcarea restrictiilor stipulate in Ordonatele Militare i-a amendat ca pe ultimii pacatosi.

”Noi nu purtam masti, asa, fara rost si nici nu mergem la doctor ca sa luam antivirusu´ de la el. Cu rugaciuni l-am dat jos pe Ceausescu, l-am scos pe nepotu-meu din parnaie si am bagat Romania in UE. Poa´ sa ne amendeze militia cat o vrea ca noi tot cu rugaciunea ne protejam de anticornavirus si ne pisam pe ordonantele lor”, a explicat Ferari Georgica, un fel de sef de sindicat al credinciosilor din Fantanele,

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
cristian rizea infractor

Infractorul pesedist Cristian Rizea dă în gât 100 de politicieni corupți în plină pandemie!

politist-pahontu

VIDEO: Dialog civilizat între polițist și șofer: ”Te scot cu forța, îți dau cu spray și ieși singur!”