in , ,

VIDEO: Show sexy pe aeroport! Cine e femeia care s-a plimbat goală prin terminal, la miezul nopții?

femeie goala aeroport

O femeie dezbrăcată a întors capetele tuturor pe Aeroportul Internațional din Miami, în Florida, după ce a decis să se dezbrace și să se strecoare, goală, în toată splendoarea, printre bagajele pasagerilor diverselor curse.

Femeia a fost surprinsă în înregistrările celor aflați în terminal la momentul scenei, cântând și traversând aeroportul total dezbrăcată, după ce și-a aruncat sutienul și chiloții la podea.

Bizarul incident a avut loc pe Aeroportul Internațional Miami din Florida, în jurul miez de noapte, pe 13 ianuarie și, potrivit presei locale, femeia ar fi fost luată în arest, fără a i se aduce o acuzație specifică ci mai degrabă pentru a fi supusă unei evaluări psihologice.

Poliția a declarat că nu a reușit să stabilească identitatea femeii, însă aceasta arăta semne de „paranoie extremă” și era delirantă. O adoua filmare, realizată în exteriorul aeroportului, vine practic să susțină teoria polițiștilor. Femeia apare cocoțată pe capota unei mașini de poliție, dezbrăcată, după care sare de pe plafonul mașinii și se îndreaptă către un ofițer de poliție.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Brexitul a început în forță: ”Nu mai vrem locatari care vorbesc în casă altă limbă decat engleza reginei!”

andreea-marin-mihaela-radulescu-tate

Andreea Marin versus Mihaela Rădulescu – ”Încleştarea Ţâţanelor”, sau ”Războiul celor două Scleroze”