in

A furat 20 de trotinete electrice de pe stradă și și-a deschis propria afacere

Spirit antreprenorial! Și-a deschis propria afacere cu trotinete electrice furate. 

Un bucureștean de 36 de ani a furat 20 de trotinete deţinute de o firmă care se ocupă cu închirierea acestora, după ce le-a dezactivat sistemul GPS le-a vândut sau închiriat în regim propriu.

Polițiștii și procurorii din București au demarat o anchetă, fiind cercetat un bărbat suspectat că ar fi sustras 20 de trotinete electrice de la o firmă, după dezactivarea sistemului GPS.

„În seara de 20.11.2020, în jurul orei 23.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 23 Poliție a fost sesizată de către reprezentantul unei societăți comerciale cu privire la faptul că în ultima perioadă, prin dezactivarea sistemului GPS, mai multe trotinete electrice au fost sustrase de pe raza municipiului București. Polițiștii au demarat investigațiile și în scurt timp au reușit recuperarea a 10 trotinete electrice.

Ieri, 21.11.2020, la adresa bărbatului, în baza mandatului, a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate alte 10 trotinete electrice. Cercetările sunt continuate de Secția 23 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, potrivit Poliției Capitalei.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Vești bune! Aproape 1 milion de doze de vaccin gripal vor ajunge la medicii de familie

Vei putea călători cu avionul doar dacă te vaccinezi împotriva COVID 19