in

Vedetele Pro TV, infectate cu noul coronavirus. Andreea Marinescu: „Mă străduiesc să-mi protejez familia”

Încă un caz de COVID în echipa știrilor PRO TV! Prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață Andreea Marinescu a dezvăluit că a făcut COVID-19. Anunțul apare la nici o săptămână după ce Neti Sandu a dezvăluit că este infectată cu noul coronavirus.

Citește și: Neti Sandu nu a mai apărut la PRO TV de câteva zile. Ce se întâmplă: ”Vreau să aflați de la mine”

Andreea Marinescu, care prezintă jurnalul de dimineață alături de Mihai Dedu sau Cosmin Stan, a mărturisit că se simte bine și ține legătura cu medicul de familie.

„În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Vedetele Pro TV, infectate cu noul coronavirus

Infectarea prezentatoarei vine la aproximativ două săptămâni după ce o altă vedetă Pro TV a fost diagnosticată pozitiv. Este vorba despre Andi Moisescu, jurat Românii au talent și realizator Apropo TV.  De asemenea, la jumătatea lunii septembrie a fost depistat pozitiv și Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la cheie. 

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Pepe şi-ar fi agresat soţia în plină stradă. De ce a cerut Raluca Pastramă ordin de protecţie?

Orban, despre vaccinul anti Covid: ”Autoritățile nu pot să oblige pe cineva să se vaccineze”