in

Pepe şi-ar fi agresat soţia în plină stradă. De ce a cerut Raluca Pastramă ordin de protecţie?

Pepe și Raluca Pastramă erau împreună de opt ani, când artistul a anunțat printr-un clip pe Youtube că soția sa a decis să pună punct mariajului, în ciuda eforturilor lui de a-și salva căsnicia. 

Adevărul despre divorț

Pepe și-ar fi agresat soția și nu doar o singură dată, motiv pentru care aceasta ar fi solicitat un ordin de restricție. 

Raluca Pastramă a depus plângere la poliție după ce ar fi fost agresată în plină stradă, posibil chiar în fața fiicelor, în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde copilele merg la cursuri de tenis.

Raluca a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele lui Pepe, iar această acțiune a fost înregistrată la Judecătoria sectorului 2, cu data de 20 noiembrie.

Ce spune Poliția

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată în comunicatul Poliției.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în primăvara anului 2012, iar căsnicia lor a stat departe de ochii presei până la momentul divorțului. 

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

O persoană care se va vaccina anti-COVID va mai trebui să poarte mască de protecție?

Vedetele Pro TV, infectate cu noul coronavirus. Andreea Marinescu: „Mă străduiesc să-mi protejez familia”