in ,

Un bătrân bolnav de Covid s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului din Fetești!

PRIMARIA MUNICIPIULUI FETESTI

Un bătrân bolnav de Covid s-a aruncat de la etaj la Spitalul din Fetești. În vârstă de 87 de ani, bătrânul fusese adus de la Spitalul de Urgență Slobozia și internat în unitatea medicală suport din Fetești după confirmarea infectării cu coronavirus, informează infoialomita.ro.

Cu doar 24 de ore înaintea incidentului, bătrânul, care suferea de demență, fusese supus, la Slobozia, unei intervenții chirurgicale prin care îi fusese montată, în zona șoldului, o proteză de susținere.

Bolnavul nu ne-a pus niciun fel de problemă, era liniștit când a fost adus la noi, am rămas cu toții surprinși când s-a aruncat de la etaj. Pentru noi este imposibil de conceput cum un pacient care a fost operat la șold, cu plagă deschisă, își smulge sonda urinară, toate elementele de monitorizare, sare geamul și se aruncă în gol.”

Liviu Daniel Patrichi, managerul Spitalului Municipal Fetești, pentru infoialomita.ro

Din fericire, bătrânul a supraviețuit experienței, sărind în gol doar de la o înălțime de 3 metri și aterizând în șezut. Pacientul a primit imediat îngrijiri medicale, după care a fost transferat la o unitatea spitalicească din Capitală, via Spitalul Municipal Slobozia.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
restaurant inchis

Președintele, prins de Poliție cu Prima Doamnă pe terasa unui restaurant, după ora închiderii!

saci dobroesti

Deșeuri infectate cu coronavirus, împrăștiate pe câmp, lângă București!