in ,

Ultimul răcnet al pandemiei: curse ilegale de izolete, organizate noaptea în București!

isoleta curse ilegale

Oricat ar incerca autoritatile sa constientizeze populatia de gravitatea situatiei creata de coronavirus, pe langa cetatenii responsabili si civilizati sunt o gramada care iau in deradere orice norma de convietuire.

Cum, de luni de zile, la transportul celor suspecti sau chiar infestati cu virusul chinezesc, nu s-au mai folosit cu precadere asa numitele izolete, nu a trebuit mult timp pana sa auzim si tot felul de traznai in care sunt implicate modernele ”targi cu coviltir”, aproape trase pe dreapta, în prezent, de Arafat.

Ieri noapte,  locuitorii din zona Bulevardului Drumul Taberei nu au putut inchide ochii din cauza unei galagii infernale provocate de un concurs absolut neobisnuit.

Pe mijlocul carosabilului se desfasurau curse ilegale de viteza cu izoletele de la diverse spitale. Brancardieri fara constiinta si lipsiti total de empatie fata de pacienti, se intreceau in formula ”4 caratori+1bolnav”, si urlau de parca erau loviti de streche.

În confruntarea dintre echipele spitalelor Matei Balș și Marius Nasta, echipajul care a castigat a fost cel al Sectiei de Politie 34 care, chemat de urgenta de locuitorii ingroziti, a intervenit prompt si i-a transportat la sediul institutiei, pentru declaratii, pe participanti, cu tot cu pacientii acestora si cu vehiculele din dotare.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
biden

Ziua plății! Black Lives Matter îi cere lui Biden să desființeze închisorile!

vaccinare

Veste bună! Vaccinare gratuită și voluntară pentru toți românii!