in , ,

Ultimul răcnet al pandemiei: curse ilegale de isolete, organizate noaptea în București!

isoleta curse ilegale

Oricat ar incerca autoritatile sa constientizeze populatia de gravitatea situatiei creata de coronavirus, pe langa cetatenii responsabili si civilizati sunt o gramada care iau in deradere orice norma de convietuire.

Cum in ultimele zile, la transportul celor suspecti sau chiar infestati cu virusul chinezesc, s-au folosit cu precadere asa numitele isolete, nu a trebuit mult timp pana sa auzim si tot felul de traznai in care sunt implicate modernele ”targi cu coviltir”.

Ieri noapte,  locuitorii din zona Bulevardului Drumul Taberei nu au putut inchide ochii din cauza unei galagii infernale provocate de un concurs absolut neobisnuit. Pe mijlocul carosabilului se desfasurau curse ilegale de viteza cu isoletele de la diverse spitale. Brancardieri fara constiinta si lipsiti total de empatie fata de pacienti, se intreceau in formula ´’4 caratori+1bolnav”, si urlau de parca erau loviti de streche. A castigat echipa Spitalului Colentina insa , in loc de felicitari si premiere, participantii au fost nevoiti sa se bucure de victorie la sectia de Politie chemata de urgenta de locuitorii ingroziti.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
prostituate

Zborurile între Romania și Italia s-au anulat. Doar ciocănitorile o vor mai lua pe sus între cele două destinații!

cadavre gunoi

Soluția genială pe care a folosit-o un slătinean pentru a instaura ordinea, respectul și liniștea la el în bloc!