in ,

Secretele vedetelor: ”Am fost pilot de încercare pe pantofii făcuți de Mihai Albu!”

pantofi mihai albu

Chiar daca nu ar fi fost casatorit cu regina gainilor, Iulia, pe Mihai Albu , arhitectul pantofilor de lux, il cunoaste o lume intreaga. Este designerul de incaltaminte cu cea mai veche firma din tara si care satisface gusturile celor mai sofisticate si pretentioase persoane.

De-a lungul deceniilor de activitate a cunoscut toti snobii si bogatanii din Romania cu ale caror povesti ar umple carti pentru cateva librarii. Are clienti care comanda o pereche de pantofi al caror pret se ridica la peste 3000 euro si pentru ca nu vor sa-i bata accepta sa fie purtati, in prealabil, de altcineva, serviciu care mai costa inca 2-3000 euro.

Nea Georgica, un tânăr pensionar M.A.I din Drumul Taberei, care a lucrat la atelierele Albu pe post de purtator de pantofi, face niste dezvaluiri incredibile.

”Am fost pilot de incercare pe pantofii lui Mihai pana in ziua in care mi-am rupt picioarele. Cu toata experienta mea, in duminica in care s-a intamplat necazul, a trebuit sa conduc niste pantofi cu tocu´ de 18, plini de margele si flori din piele de crocodil. La o curba, pe sub Podul Grozavesti, am pierdut controlul din cauza vitezei si am intrat intr-un stalp dupa care m-am trezit la Spitalul Militar”.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
lizeta haralambie avocata lui mazare

Gucci a lansat în România termopanele de soare cu cruciuliţe anti – deochi!

bugetari spor calculator

Inimaginabil! Iohannis taie sporul de iradiere al bugetarilor care stau toată ziua în fața calculatorului!