in ,

Tun de Mărţişor la Primăria Urziceni: jumătate de miliard pentru bănci la preţ de sufragerie

580 de milioane lei vechi pentru 30 de bănci din material plastic este valoarea primului act administrativ de notorietate al lui Constantin Sava în 2017. La preţul de 1.625 RON plus TVA per bucată, băncile lui Sava sunt mai scumpe decât multe dintre sufrageriile, dormitoarele sau bucătăriile ofertate prin magazinele de profil ale Patriei.

Ca să nu mai aştepte freziile ofilite ale municipalităţii tot pe băncuţele recondiţionate înşirate pe Calea Bucureşti, primarul Urziceniului, Constantin Sava, a pregătit o surpriză de proporţii atât doamnelor şi domnişoarelor cu drept de vot cât şi mereu solicitatului buget local. 30 de bănci de plastic nou – nouţe au fost presărate zilele trecute, în buricul târgului, de un comando de muncitori de la Spaţii Verzi, muncitori care, aşa cum se poate vedea şi în instantaneul alăturat, după montarea instrumentarului public, i-au şi testat cu promptitudine rezistenţa, căţărându-se cu picioarele acolo unde alegătoarele lui Sava ar urma să se aşeze întru meditaţie şi recreere.

Din nefericire pentru băieţii administraţiei, grupurile de curioşi ce au însoţit şantierul stradal au aflat în timp record şi care este preţul pe care contribuabilii din Urziceni l-au achitat pentru una bucată bancă ecologică, fapt ce a stârnit rumoare. Nu mai puţin de 1.625 de lei plus TVA au fost plătiţi de Sava pentru fiecare piesă de mobilier stradal recent instalat, lovitura de imagine încercată de edil transformându-se, astfel, într-un veritabil croşeu la ficatul şi aşa vătămat al bugetului local.

Cheltuirea celor 580 de milioane lei vechi pentru 30 de bănci din material plastic reciclat reprezintă primul act administrativ de notorietate publică al lui Constantin Sava de la întoarcerea sa în Parimărie, asta dacă ar fi să excludem sfeştania pentru scoaterea dracilor din birouri şi a microfoanelor DNA de sub parchet, operaţiune executată cu sobor la înaintare în chiar prima zi de serviciu pe anul în curs. Practic, la doar câteva zile după ce a scăpat de povara controlului judiciar aplicat ca măsură preventivă în cauza penală pentru care se află trimis în judecată, Sava a atacat cu mănuşa strânsă (a se citi „în condiţiile permise de regulament”) buzunarul public prin deja cunoscuta metodă a încredinţării directe.

What do you think?

Written by Eugen Cismasu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Basmul şi erorile educative: studiu de caz cu Harap – Alb

Un kazaciok de vreo 20 de milioane de euro – cazul Rompetrol