in ,

Tudor Gheorghe s-a drogat cu heroină. Artistul a recunoscut: „M-am dezbrăcat. I-am pus să mă filmeze” – VIDEO

Tudor Gheorghe s-a drogat cu heroină pentru a vedea ce simte un consumator de droguri.

Artistul a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu oferit lui Ovidiu Ioanițoaia, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Întâmplare ce a avut loc în SUA, în prezența unor prieteni români, medici. Totul a pornit dintr-o curiozitate.

Artistul în vârstă 75 de ani a povestit un episod incredibil din cariera sa: cum a depășit orele de coșmar după ce s-a drogat cu heroină în Statele Unite ale Americii!

„Ovidiu, nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul. M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă.

Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie. M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce… Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola”. M-am trezit cu o durere de cap! Nu m-a durut capul niciodată, dar de data asta mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna mai aproape de cap îmi crăpa! Ăia stăteau jos și se uitau la mine. „Cum e?”. „Nenorocire!”, a mărturisit, Tudor Gheorghe.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Pantera lui Ristei, goală în jacuzzi – FOTO HOT

Românii nu au încredere în vaccinul anti-Covid