in , ,

Pantera lui Ristei, goală în jacuzzi – FOTO HOT

„Pantera” de la „X-Factor” i-a furat inima lui Ristei.

Florin Ristrei și modelul de culoare Naomi Hedman formează cel mai recent cuplu din showbiz.

Mai multe imagini în ipostaze tandre cu Florin Ristei și Naomi Hedman, o mulatra exotică de la ”X Factor” au apărut pe rețelele de socializare. Într-o fotografie, topmodelul internațional apare goală în jacuzzi, pe terasa unei cabane. Imaginea a încins imediat imaginația internauților.

Naomi Hedman este o cântăreață și un model de succes, în vârstă de 27 de ani, originară din capitala Marii Britanii. Tânără a reușit să cucerească emisiunii X Factor de la primele audiții și a ajuns în grupa Deliei.

”Am 27 de ani. Locuiesc în Londra. Sunt model, dansez și cânt de când eram foarte mică. Da, Ristei m-a ajutat. M-a salvat. M-a ajutat să mă relaxez. Eram foarte încordată și el m-a ajutat. Mulțumesc pe această cale. Nu este nimeni cu mine aici, dar am doi prieteni în România în acest moment. Este doar o coincidență. Dar am venit singură de la Londra”, a spus Naomi Hedman, în culisele emisiunii ”X Factor”.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Iohannis: Pandemia nu se va sfârși nici în martie 2021. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, să fim onești față de cetățeni – VIDEO

Tudor Gheorghe s-a drogat cu heroină. Artistul a recunoscut: „M-am dezbrăcat. I-am pus să mă filmeze” – VIDEO