in , ,

Dan Diaconescu a rămas în Rolls-ul gol după ce s-a trezit cu recuperatorii la ușă!

Celebrul slogan cu care Dan Diaconescu isi incheia emisiunile, „Ramaneti pe OTV ca nici nu stiti ce pierdeți” ar putea fi adaptat la situatia prezenta a jurnalistului sub forma „Ramaneti cu ochii pe mine sa vedeti cum am pierdut totul” .

Fost proprietar al televiziunii OTV și șef de partid, Dan Diaconescu a pierdut un proces intentat de Liora Z, cunoscută în branșa oamenilor de afaceri bucureșteni. Recent femeia a obținut în instanță executarea silită a lui Dan Diaconescu de la care are de recuperat cateva milioane de euro iar pentru ca treaba sa mearga mai repede a trimis pe capul cinstitului caracalean o ciurda de recuperatori deosebit de amabili si competenti. Domnu´ Dan risca sa ramana in pijamaua goala chiar daca toata averea cu care poza intr-un om de mare succes era facuta cu sudoarea fruntii si exclusiv din munca cinstita.

„Cred că niciun român nu mai are acum încredere în justiţie. Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul, acum mă închid pe mine”, a spus Dan Diaconescu în momentul arestării sale.

Asa este, Danut, tata: nici un roman care incalca legile tarii nu are incredere in justitia care il pedepseste.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Condamnarea mogulului Harvey Weinstein a încurajat campania #metoo și a înzecit profitul bordelurilor!

Casieriță bătută de cumpărători pentru că se scuipa pe degete ca să numere banii!