in , ,

VIDEO: Trei olteni au furat câinii vameșilor mexicani care păzeau zidul de pe frontiera cu SUA!

frontiera mexic usa caini olteni

Curtea Supremă americană a autorizat în iulie administraţia Trump să folosească fonduri în valoare de 2,5 miliarde de dolari provenind de la Pentagon în vederea construirii zidului la frontiera cu Mexicul.

Zilele trecute s-au inregistrat rafale de vânt care au suflat cu 60 de kilometri pe oră si care au doborât panouri din oţel de nouă metri înălţime, care au căzut peste arbori la Mexicali, de partea mexicană a frontierei.

Profitand de haosul creat de tragica intamplare, trei olteni cu varste cuprinse intre 18 si 37 de ani, au intrat prin gaura din zid si au furat cinci caini din rasa Dog Argentinian, animale de lupta super dresate cu care ofiterii mexicani asigurau protectia punctului de vama din localitatea Mexicali. Hotii romani au fost prinsi a doua zi la un targ agroalimentar din New York insa cainii nu au mai fost gasiti niciodata.

”Suntem in State de 6 ani si am incercat sa muncim in tot felu´ de treburi da´ ca din luptele cu caini n-am castigat nicaieri. Din asta ne-am luat masini, case si neveste. Acu´ daca ajungem la parnaie s-alege bulesul de toata agoniseala noastra. Oricum pe caini aia nu-i mai vad fraierii. I-am vandut imediat”, povesteste Ramon de la Craiova, unul dintre ”mexicanii” cu initiativa arestati la granita.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
masti anti virus0

Ciudățeniile coronavirusului: chinezii poartă sutiene, foi de varză și peturi de plastic pe post de măști de protecție!

carmen avram adrian ursu

Adrian Ursu, cu modestie: ”Emisiunea ”În premieră” dispare întrucât, făra nevastă-mea, Carmen, nu știe nimeni s-o facă!”