in ,

Carmen de la Sălciua este fericita câștigătoare a călătoriei în Cosmos alături de miliardarul japonez Yusaku Maezawa

Carmen-de-la-Salciua-1

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, primul pasager civil ce va călători spre Lună, a primit în doar două zile zeci de mii de aplicaţii după ce a lansat un concurs a cărui căştigătoare îl va însoţi în prima cursă comercială a SpaceX, companie fondata de Elon Musk, în jurul satelitului natural al Pământului. Peste 20.000 de CV-uri a citit  excentricul bogatan în doar 48 de ore dupa ce a anuntat ca cea care va fi selectionata îi va deveni soţie daca se vor intelege bine in conditiile deosebite din Cosmos.

Surpriza cea mare a venit tocmai din Romania deoarece fericita aleasa este indragita muziciana, Carmen Maria Racolta, cunoscuta publicului larg sub pseudonimul artistic Carmen de la Salciua.

”Sper sa nu se supere iubitul meu, Culita Sterp insa cu asa ceva nu te intalnesti de doua ori in viata. Ma rog ca sa nu vars cand o sa-i cant domnului Yusaka in imponderabilitatea din racheta. Abia astept sa-i fac, printre stele si asteroizi, o ciorba de cocos si o mamaliga ca la noi, la Salciua. Daca il intalnesc pe Dumnezeu acolo sus, o sa-l implor frumos ca sa ma ajute sa imi intemeiez o familie in Tokio, capitala Laponiei”, a declarat la o conferinta de presa Carmen, viitoarea doamna Maezawa.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

O prezentatoare tv gravidă este rugată de telespectatori să nască în direct!

Traseism în lumea interlopă! Bebino se mută din Clanul Sportivilor în cel al Țiganilor!