in ,

Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 3 direct la Tribunal, să-i dea replica Sorinei Matei în instanță!

andreea berecleanu sorina matei

Cum, de obicei, tot ce este frumos si stralucitor nu tine o vesnicie iata ca si cariera in televiziune a frumoasei Andreea Berecleanu s-a incheiat dupa 20 de ani in care a prezentat stirile la ore de maxima audienta. Reactiile colegilor de breasla nu s-au lasat prea mult asteptate si, din nefericire, nu toate au fost ornate cu lapte si miere.

 Cunoscuta jurnalista de investigatii, Sorina Matei a facut un scurt rezumat al prestatiei bunei sale prietene anteniste care, cu certitudine, se va lasa cu flegme, pietre-n geam si procese indelungate.

 ”Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio știre. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să știe că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani. Berecleanu e o față obsedată de machiaj care vine, citește prompterul și pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de ”jurnalist”, ca și-n emisiuni tv.

La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu știe ce să zică și nici ce să facă, s-a terminat”, a fost de parere exigenta Sorina.

Socata de aprecierile devastatoare ale doamnei Matei, Andreea a ales , pentru prima oara in viata, sa-si repare imaginea in instanta, nu la medicul plastician cum procedeaza de niste ani buni. 

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
orban bufon

Doctorul Viorel Ponta taie în carne vie: ”Orban e un măscărici și țara e într-un pericol fără precedent!”

marcel ciolacu

Ciolacu, sinceritate debordantă: ”tăierea de 1% din salarii, că nu participăm la vot, este pentru PSD pagubă-n ciuperci!”