in ,

Ea este fata unuia dintre brutarii srilankezi din Ditrău! Mesajul înduioșător transmis comunității harghitene!

fata brutarului

Reactiile la scandalul din Ditrau, catalogat de opinia publica internationala ca fiind de o barbarie iesita din comun, continua sa apara si sa ne critice ca pe o natie necivilizata.

Brhammaduriana Synervgte, fiica unuia din brutarii angajati la Ditrau, este studenta la Facultatea de Arte Vizuale din oarsul Anuradhapura si, socata de ce i se intampla parintelui ei, a transmis prin SMS, un mesaj cutremurător către patronii brutariei și implicit către comunitatea locala.

”Stimati ditraeni, stiu ca va e greu sa acceptati niste straini in micuta si neevoluata voastra comunitate chiar daca acestia au venit sa faca muncile pe care voi le-ati ocolit. Tatal meu a plecat de acasa pentru a face bani ca sa ma tina pe mine la facultate, sacrificiu pe care n-o sa-l uit niciodata. Bai, taranilor cu paie in buletin, daca veneam eu sa va sap gradina sau sa va mulg oile, mai aveati  iesirile astea de animale preistorice? Sau, dupa o palinca, sareati toti pe mine sa-mi furati ceasul si sa ma violati?”, s-a plans biata fata.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
andreea-tonciu

Andreea Tonciu dărâmată de curiozitatea fiicei sale: ”Mami, de ce zice toată lumea că ești ciocănitoare?”

sex orgasm

Top 5 secrete sexuale garantate, pentru obținerea unui orgasm de calitate!