in ,

Tătăroaică ruptă cu bătaia de localnici la Siriu, pe motiv ca este ”chinezoaică din alea pline de coronavirus!”

tataroaica din siriu batuta

Iknur Limeea Ilkian este o tanara de nationalitate tatara, originara din Medgidia, care a trait o experienta pe care nu o va uita toata viata. Aflata in  delegatie la Siriu, judetul Buzau, a trebuit sa astepte pe cineva si a intrat intr-o micuta cafenea situata la numai cateva case de locuinta parinteasca a maestrului Benone Sinulescu.

Din prima secunda in care a trecut pragul, toate privirile celor prezenti ”la treaba” au trecut prin halbele de bere si au strapuns-o cu hospitalitate. Nici n-a apucat Iknur sa comande ceva ca, de la o masa plina cu sticle, s-a ridicat un voinic care, clatinandu-se vertiginos, a poftit-o sa paraseasca incinta localului, insotind-si invitatia cu cateva perechi de palme, pumni si suturi în cwr.

”Ce plua mea cauta o chinezoaica aici, la noi, in Siriu, fa? Hai, mars afara ca ne umpli de virus d-ala cu coroana. Nu ne ajunge noua cat suntem de amarati? Boala care sa ne bage in groapa ne lipsea?”, a urlat localnicul grijuliu cu sanatatea urbei.

Barbatul observase ca musafira are ochii ceva mai diferiti decat ai celor din zona si gata, a facut imediat legatura cu breakingnews-ul care a cutremurat planeta.

Sa mai zica cineva ca alegatorii din birturile satesti nu sunt informati!

What do you think?

-13 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Un comerciant chinez din Dragonul Roșu s-a sinucis după ce a pierdut la poker 1300 de baxuri cu măști chirurgicale!

coronavirus ialomita urziceni

13 suspecți de infecție cu coronavirus izolați în carantină în Urziceni, Manasia, Dridu, Amara și Fetești!