in ,

STB-ul iese în stradă! Firea, acuzată că vrea să-l dea afară pe vatmanul care a sancționat cocalarul din trafic!

tramvai vs bmw je suis vatman

Asociația Vatmanilor din Sindicatul STB București a anunțat astăzi proteste de amploare dacă administrația bucureșteană va lua măsura concedierii vatmanului care, zilele trecute a devenit un adevărat erou național după ce nu s-a ferit să sancționeze în trafic un cocalar posesor de BMW. Protestului vatmanilor li se vor adăuga și șoferii de autobuze și trolee, fapt care ar echivala, pe durata grevei, cu apariția unei crize de ordin social.

După ce la începutul acestei luni, ulterior unei șicane în trafic între un vatman și un șofer care și-a oprit mașina, la semafor, pe linia de tramvai, conducătorul vehiculului de transport în comun a luat decizia de a-l împinge de pe șine pe cocalarul indolent, angajatul STB este anchetat în prezent disciplinar, colegii săi spunând că se fac presiuni asupra acestuia pentru a demisiona, astfel încât episodul să nu o afecteze electoral pe actuala primăriță a Capitalei.

Între timp, reprezentanții STB București au creat un adevărat arsenal de susținere al vatmanului justițiar, afișe, brasarde, insigne, toate acest produse fiind afișate în mijloacele de transport în comun.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Simona halep mireasa

Firma Nike a ”scăpat” pe Internet rochia de mireasă pe care o va purta Simona Halep la nuntă! FOTO

codrin stefanescu prezervativ

Sex-simbolul socialist Codrin Ștefănescu a făcut un Revelion de super-fițe la Spa-talul Obregia!