in ,

O activistă pentru mediu a strâns jumătate de milion de dolari dându-și chiloții jos pe internet! FOTO

Kaylen Ward

Un fundraiser este o persoană căreia îi pasă de problemele comunității în care trăiește și nu așteaptă ca rezolvarea acestora să vina de la stat, guvern sau de altundeva. El alege să se implice și să contribuie la schimbarea în bine pe care și-o dorește în comunitate prin fundraising voluntar. Firește, de la cauză la cauză devin tot mai provocatoare metodele și instrumentele la care voluntarii trebuie să apeleze pentru a-și atinge dezideratele, fapt pentru care creativitatea și îndrăzneala devin atribute sine qua non pentru o campanie eficientă.

O americancă relativ consacrată ca model Instagram și-a folosit inmaginea pentru a ajuta la combaterea crizei incendiilor din Australia, vânzându-și nudul pentru orice donație de minim 10 dolari în favoarea cauzei. Kaylen Ward a strâns aproape 500.000 de dolari, după ce s-a oferit să trimită o fotografie cu ea dezbrăcată oricărei persoane care donează cel puțin 10 USD organizațiilor care ajută la lupta împotriva incendiilor devastatoare.

Modelul mai vânduse anterior fotografii cu conținut erotic și spera că apelul său va rebera în rândurile clienților săi obișnuiți vis-a-vis de strângerea de numerar pentru o cauză atât de importantă. La câteva minute, însă, după ce a promis donația sa generoasă, Kaylen Ward a fost inundat de mesaje private de la sute de persoane care aveau dovada că au donat.

Kaylen, care acum locuiește în Los Angeles, a declarat că a primit mai mult de 20.000 de mesaje și că și-a luat timp să răspundă cu fotografii goale individualizate. Campania sa continuă, în ciuda faptului că unele dintre conturile sale de pe rețelele de socializare au fost dezactivate, vedeta angajând deja o echipă de specialiști care să gestioneze și să onoreze miile de mesaje pe care le primește în fiecare zi.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
codrin stefanescu prezervativ

Sex-simbolul socialist Codrin Ștefănescu a făcut un Revelion de super-fițe la Spa-talul Obregia!

montaj nato romania

Mema Zilei: E vai de iranieni! România, pregătită pentru mobilizarea NATO!