in ,

Speriat de imigranți, primarul din Ditrău cere la UDMReu ieșirea României din U.E!

Peste 300 de persoane au participat, sâmbătă, la Căminul Cultural din Ditrău, la o adunare populară unde s-a discutat despre situația angajării celor doi cetățeni din Sri Lanka la brutăria din comună. Oamenii au insistat că nu vor imigranți în satul lor.

„Azi sunt doi, maine vor fi 100 iar peste o luna o sa se instaleze aici un milion de srilankezi care sa ne ia painea de la gura noastra si a copiilor nostri” , au urlat la unison credinciosii ditraeni, cutremurand turlele bisericii cu supararea lor.

Fiind un fan declarat al Brexit-ului care tocmai s-a infaptuit, primarul comunei Ditrău, Puskas Elemer, a inteles perfect teama oitelor pe care le pastoreste si, impreuna cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a redactat o petitie in care se cere iesirea de urgenta a Romaniei din Uniunea Europeana.

„Pericolul la care suntem expusi cat vom sta un UE nu vine doar de la strainii care ne cotropesc plaiurile natale ci si de la patronii autohtoni care, ca sefii brutariei de la noi, isi bat joc de consatenii si-i muncesc ca pe animale”, e explicat edilul harghitean.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vietnamez colentina coronavirus

VIDEO: Un vietnamez din Colentina a scăpat de coronavirus mânacând șoareci vii!

florin-catu

Asasinii care l-au ratat pe Dragnea vor acum să-l tundă pe ministrul Florin Cîțu!