in ,

Încă un fake news cu ”sclavii din România” fabricat de Antena 3! Orban pregătește cartonașul roșu!

ceapa-antena-3

Sugatorii de sparanghel de pe plantatia mugulului Voiculescu se bat cu caramida de bani in piept ca lucreaza in sectorul privat dar , inca de la infiintare, au vandut gogosi care au avantajat exclusiv statul si culegatorii de milioane din bugetul de stat.

Ar fi fost de mirare ca si acum , in  plina tragedie mondiala, sa nu-i puna in carca armata de virusi tot lui Iohannis si liberalilor care-l sustin.

In mega-scandalul muncitorilor sezonieri care au incalcat ordonantele militare si au plecat din carantina direct pe tarlalele din Germania, onorabilul post Antena 3 a dovedit inca o data ce inseamna deontologia, impartialitatea si profesionalismul in jurnalism. Incercand sa inoculeze ideea ca neamtul Iohannis, in intelegere cu cumatra lui din Germania, Angela, au luat cu arcanul mii de oameni si i-au transformat in sclavi pe 2000 de euro lunar in loc sa-i lase sa traiasca linistiti cu buzunarelel goale pe batatura parinteasca, meseriasii Varanului au prezentat imagini vechi de 4 ani, cu romani care mergeau veseli si nedistantati social la cules de ceapa,  ca fiind  filmate „alaltaieri la sparanghelul din Saxonia”.

Prefectura Maramures s-a sesizat in legatura cu obiceiul acestui post tv de a prezenta fake news iar autorul filmarilor a facut precizarea necesara.

„Doresc să vin cu o explicaţie a unei postări care conţine o filmare făcută de mine în anul 2016, atunci când eram împreună cu mulţi consăteni la muncă sezonieră în agricultură, în Germania. Ca să-i vadă şi cei de acasă, la rugămintea multora dintre cei cu care eram, am făcut un video şi l-am postat pe Facebook. Datorită situaţiei legate de plecarea muncitorilor români de pe aeroportul din Cluj, foarte multe persoane distribuie această postare cum că ar fi actuală. Ba mai mult, a ajuns să fie redată şi la canalul TV Antena 3, care ne dovedeşte că este doar o televiziune care împrăştie manipulare şi minciună. Legat de conţinutul acestei filmări, nu spun decât că acei oameni câştigă într-o perioadă de două luni cât ar câştiga într-un an în ţară. Vă doresc numai bine şi atenţie de unde vă informaţi!“, a explicat Vasile Ţiplea.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
iohannis ingandurat

Iohannis explică încă o dată: ”Stați acasă, ca să nu stăm prin cimitire, după Paște!”

sorin ovidiu vantu

Sorin Ovidiu Vântu donează statului 250 milioane de euro cu o singură condiție: să-i fie spălat cazierul!