in ,

Gâdea, cu faţa distrusă la Antena 3, după ce s-a spălat pe cap cu apă de la robinet!

gadea fata distrusa

”Aceşti criminali de la ApaNova trebuie aduşi în faţa plutonului de execuţie!”, a tunat astăzi, într-o intervenţie în cadrul jurnalului de prânz de la Antena 3, pastorul Mihai Gâdea. ”Ceea ce fac în ficeare zi ucigaşii tăcuţi de la regia de apă este să ne otrăvească, la ordinul fascistului Iohannis şi al stăpânului său, Schwartz György, zis George Soros. Azi a fost clorul, de mâine ne aşteptăm la mercur, poimâine oare ce o să urmeze, Zyklon B?”, a continuat Gâdea, arâtând telespectatorilor, pe propria piele, efectele folosirii casnice a apei furnizate bucureştenilor de Apa Nova.

Gâdea a apărut la televizor cu o faţă distrusă, îmbătrânită şi plină de pete, cu pielea de pe maxilare căzută, cu părul albit, ars şi rărit, totul după ce a decis, demonstrativ, cu o zi în urmă, să nu se mai spele pe cap la salonul obişnuit, folosind mixturile şi soluţiile preferate, ci acasă, în locuinţa racordată la reţeaua publică de alimentare cu apă.

”În meseria noastră imaginea este totul. Am folosit, de-a lungul anilor, o combinaţie imbatabilă de creme şi soluţii care să facă invizibilă trecerea anilor. O vopsea negru metalizat Soll de la Mercedes Benz pentru păr, ajustată cu celebra ceară de parchet Victoria din stocuri de acum 30 de ani, plus un fond de ten siliconat CT 185 special creat de inginerii de la Ceresit. În tot acest timp nu a fost vânt, furtună, ninsoare sau ploaie de flegme care să reuşească să îmi deterioreze imaginea. O simplă baie cu apa furnizată de Apa Nova, însă, m-a distrus. Cine va răspunde pesntru asta?”, şi-a încheiat Gâdea demersul patetic în jurnalul de ştiri de la Antena 3.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

FOTO: Dragnea, la vremea la care nu fura copiii la alocație ci îi buzunărea direct la scutec!

Vlad-Voiculescu-Nicusor-Dan

Sondaj CURS: Firea, bătută la Primăria Capitalei de Nicușor Dan plus Vlad Voiculescu!