in ,

S-a filmat dansând lasciv în uniforma Poliției, apoi a postat imaginile – FOTO&VIDEO

O tânără a vrut să-și crească popularitatea pe Tik Tok și s-a filmat îmbrăcată în uniforma Poliției. Clipul a devenit rapid viral pe internet, iar poliția s-a autosesizat.

Moldoveanca și-a cerut scuze după ce s-a filmat dansând lasciv în uniforma Poliției, apoi a postat imaginile pe TikTok. Pentru fapta comisă, tânăra riscă o amendă între 900 și 2400 de lei.

„Astăzi am fost sesizați despre un caz în care pe o rețea de socializare apare o tânără îmbrăcată în uniforma Inspectoratului General al Poliției într-o ipostază nedemnă de un angajat cu statut special.

Direcția Inspectare Efectiv a IGP s-a autosesizat imediat. Tânăra a fost identificată, aceasta nu este angajată a Ministerului Afacerilor Interne, are 22 de ani și este din Chișinău.

Fata își argumentează gestul prin faptul că a vrut să-și crească numărul de urmăritori pe Tik Tok.

Menționăm că tânăra a încălcat prevederile art. 324 din Codul Contravențional al Republicii Moldova „Uzurparea de calităţi oficiale prin folosirea ilegală a uniformei cu însemne distinctive, cu simbolica autorităţilor publice sau cu aspect similar ce ar permite confundarea, dacă nu este însoţită de săvîrşirea unei infracţiuni” și riscă o amendă între 900 și 2400 de lei.

Inspectoratul General al Poliției precizează că nu va tolera denigrarea imaginii instituției și a angajaților și amintește cetățenilor că destinația uniformei este alta și că poate fi purtată doar de persoanele cu statut special, în timpul serviciului”, spus reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

https://www.facebook.com/watch/?v=381981699744161

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum a rămas Ilie Năstase fără 15.000 de dolari, într-o singură noapte

Peste 30.000 de tablete zac în depozit, iar elevii nu pot face ore online – FOTO