in , ,

Pe lângă creierele luminate, ne pleacă din ţară şi cele mai frumoase funduri! – FOTO

Viitorul României nu se anunță deloc îmbucurător. După ce ne-au plecat cei mai dotați tineri din punct de vedere intelectual, de ceva vreme se pare că nici fundurile de excepție nu mai suportă situația dezastruoasă din țară.

Andreea Abeli, în vârstă de 35 de ani, este o bucureșteancă a cărei faima a depășit orice închipuire după de s-a mutat la Miami, SUA.

Este considerată în presa de specialitate că fiind cea mai sexy personalitate de pe Instagram unde o urmăresc milioane de oameni de pe întreagă planeta. La fiecare postare a ei, Andreea este plătită cu 5.000 de dolari. Veniturile sale incredibile provin însă din multe alte surse care au, normal, legătură cu farmecul ei irezistibil.

Este invitată adesea la evenimente grandioase unde, ca să servesca într-un mod original, primește o grămadă de bani. Pentru o sticlă de bere rece adusă între fesele ei calde, clientul plătește 50 dolari, iar pentru un sifon de doi litri, transportat în același fel, prețul este de 260 de euro.

Sexoasa divaăa terminat Dreptul și a jucat în câteva piese la Teatrul Național București dar, recunoaște, n-ar schimba noua sa îndeletnicire pentru nimic în lume.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Eroare fatală în spital: o pacientă cu COVID-19 a murit după ce a fost deconectată de la aparate

Guccifer de România! Fostul preot Cristian Pomohaci şi-a schimbat complet viaţa! – FOTO