in

Reprezentanții minorității srilankeze din Parlamentul României fac apel la calm: ”Ce se întâmplă dacă, în loc de pâine, făceau viol?”

Dupa izbucnirea scandalului rasist al minoritatiii maghiare din Ditrau impotriva minoritatii srilankeze din aceeasi comuna, parlamentarii Arumugam Thondarman si Velipillan Prabhakaran, fac apel la calm si cer explicatii UDMR-ului. Supararea minoritarilor asiatici este cu atat mai mare cu cat cei doi brutari de la care a pornit razmerita sunt angajati cu acte in regula si se comporta mai civilizat decat multi localnici care, in marea lor majoritate, gandesc si actioneaza exclusiv sub influenta palincii.

”Noi n-am avut pretentii la placute, afise si preturi in limba srilankeza cu toate ca avem aceleasi drepturi ca si minoritatea maghiara. Speram ca macar acum sa vada si ei ce inseamna cu adevarat sa nu fii respectat si sa nu mai manance, scuzati, cacat, ca in Romania sunt discriminati. Ce s-ar fi intamplat daca, in loc de paine, faceam viol?”, a declarat intr-o romana aproximativa domnul Ediriweera Sarachchan, unul din brutarii agresati.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Balamuc TV! Cumpănașu își deschide televiziune în salonul de la Spitalul Obregia!

politie-israel

Un bărbat s-a predat polițiștilor din Ierusalim, afirmând că este chiar centurionul Longinus, ucigașul lui Iisus Hristos!