in , ,

FOTO: Ungurii din Ditrău bagă spaima în sri-lankezi! Ca să-i sperie pe migranți, un localnic și-a costumat câinele în leu!

caine leu ditrau

”Barbaria fata de imigranti a atins cote alarmante intr-un sat din Romania in contextul in care milioane de romani au invadat tari mai civilizate”, titreaza cele mai importante publicatii internationale, ingrijorate de xenofobia excesiv de la Ditrau.

De cateva zile localnicii refuza sa mai cumpere produsele brutariei care a angajat sri-lankezi, ceea ce a adus la aparitia primelor cazuri de lesin din cauza inanitiei. Harghitenii sunt manipulati de presa locala, subventionata de Budapesta, iar politica anti-migranti dusa de Guvernul Viktor Orban, ii tine intr-o bezna informatica cu efecte de-a dreptul periculoase.

Culmea a atins-o Fekete Imre, un etnic maghiar care, dorind sa-si protejeze gospodarie impotriva hoardelor de srilankezii si-a upgradat cainele, caruia i-a pus o peruca de leu. Acum nici macar rudele si prietenii lui  nu se mai apropie de gardul curtii de frica sa nu fie ”mancati de regele animalelor”.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tanar 19 ani divort 77 ani

Un tânăr de 19 ani a divorţat de soţia în vârstă de 77 de ani pentru una de numai 72!

liviu plesoianu dilau

Liviu Pleșoianu va fi externat din PSD: ”Nu mai puteam sta cu astfel de pacienți în salon!”