in ,

Dăncilă e istorie! Mai mulți grei din PSD au dat de înțeles că au votat Iohannis!

fifor olguta

Nu exista declaratii mai anoste, insipide si fara sens decat cele facute de grangurii din politica la iesirea din sectia de votare. Ar fi ideal sa puntem fi scutiti de aceste penibile interventii insa este atat interesul jurnalistilor in cautare de perle aducatoare de audienta dar si placerea  gulerelor albe sa evolueze in fata camerelor de filmat.

Astazi, ca in orice zi de alegeri, o gramada de patrioti pesedisti s-au intrecut in platitudini si prostii legate de felul cum au votat, dand subtil de inteles ca, de fapt , au stampilat numele lui Iohannis.

Gabriela Firea a votat  pentru ”a fi respectati romanii”. Tinand cont cat s-a scuipat ea cu Dragnea pe motiv ca a umplut poporul de respect , e clar ca primarita nu a ales-o pe trimisa lui Dady care ne-ar face de rasul paletei, ci pe neamt.

Mihai Fifor a pus ștampila pe ”cel care va tine Romania pe calea europeana”. Deci si el l-a votat tot pe Iohannis.

Petre Daea a recunoscut ca a ales ”Romania normala, in care toti oamenii sa o duca bine”, adica Iohannis-presedinte.

Olguta Vasilescu a votat pentru o clasa politica bine pregatita si un presedinte cu multa carte. Daca cineva intelege ca in declaratia Olgutei este vorba de Viorica, inseamna ca e deja beat sau prost de-a binelea.

Majoritatea acestor impostori ajunsi, fara nicio verificare, in cele mai inalte functii ale statului  au slobozit niste explicatii pe masura pregatirii lor. Toti au votat  ”bunastarea, pacea , siguranta, sanatatea, educatia si fericirea poporului” de parca, astazi de alegeau vreo suta de genii care sa conduca Romania si nu unul din cei doi finalisti: Viorica Vasilica si Werner Iohannis.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila scandal cabina de vot

Dăncilă, scandal în secția de votare: a întrebat de ce cabina ei de probă nu are oglindă și cuier!

pancarta pavian

Zeci de organizații care militează pentru protecția animalelor au scandat: ”Redați libertatea pavianului cu mantie!”