in , ,

Rebranding pandemic: Miley Cyrus s-a tuns Covid și își schimbă numele în Miley Virus!

miley cyrus

Americanii s-au obișnuit cu excentricitățile vedetelor lor, ba chiar le impulsionează, consumându-le la orice oră, indiferent de naivitatea sau de patologia care stă în spatele fiecărui gest șocant pe care îl produc starurile din SUA, anunță Academia Cațavencu.

Pandemia de coronavirus a mai atenuat, în ultimele luni, apetitul VIP-urilor de peste Ocean pentru spectacolul public, însă nu suficient pentru apariții exotice precum Miley Cyrus. Intrată într-un con de umbră de o perioadă, după mai multe luni de privit, la televizor, bilanțul cotidian al fatalității Covidului american, Miley s-a gândit să onoreze într-un mod aparte victimele sinistrului mondial.

Fapt pentru care, cea care, nu demult, anunța că nu își propune să aibă copii până lumea nu va înțelege să ecologizeze corespunzător ”această bucată de planetă”, a decis să își schimbe numele de scenă o vreme, pe model Prince sau Adrian Copilul Minune, și să se relanseze artistic, cu o nouă coafură, ”Covid-19”, și sub denumirea de Miley Virus.

Miley a anunțat, de asemenea, faptul că, până de Sărbători, va înregistra un album nou, de colinde pandemice, inspirate din folclorul est european, intitulat ”Covidul răsare, ca o boală mare”, urmând să se prezinte la concerte îmbrăcată în izoletă decoltată și însoțită de… (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Draga Olteanu Matei, tot în stare gravă. Medic: Este extrem de fragilă

becali

Becali și-a tratat apropiații bolnavi de Covid, la clinica sa, cu medicamente aduse din Rusia!