in ,

Draga Olteanu Matei, tot în stare gravă. Medic: Este extrem de fragilă

Starea actriței Draga Olteanu Matei este în continuare gravă, ea fiind internată la Terapie Intensivă, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. 

Actrița necesită menținerea funcțiilor vitale.

Vezi și: Ultima oră: Actrița Draga Olteanu Matei, în comă la UPU Iași

Medicul șef al UPU-SMURD, prof.dr. Diana Cimpoeșu, a declarat, luni, că starea actriței Draga Olteanu Matei nu s-a schimbat. La trei zile de la internare în Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, este tot la ATI, iar medicii fac eforturi pentru menținerea funcțiilor vitale.

„Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Este o patologie complexă cardiacă, suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani, care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, după cum v-am spus de această dată, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă, starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”.

Draga Olteanu Matei a fost transferată de la Piatra Neamț cu o zi înainte de incendiu

Citește și: Au confirmat! Secţia ATI, reconfigurată în ziua incendiului fără solicitarea avizului

Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a ajuns, vineri seara, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare. În prezent, Draga Olteanu Matei este internată la ATI, în Clinica de gastroenterologie și hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Alina Plugaru are Covid-19. Cum se simte fosta actriță XXX – FOTO

miley cyrus

Rebranding pandemic: Miley Cyrus s-a tuns Covid și își schimbă numele în Miley Virus!