in ,

Rareș Bogan și Orlando Teodorovici, joc magistral în telenovela ”Boul și magarul”!

rares bogdan

Nu s-a aflat nici pana in ziua de astazi motivul pentru care parintii ex-ministrului Teodorovici si-au botezat odrasla ”Orlando” ca pe baietii din telenovelele venezulelene, cu toate ca ei erau fani impatimiti ai lui Raj Kapoor, eroul nepereche din pelicula ”Vagabondul”.

Daca in copilaria mica baietelului blondiu ca un pui de gaina ii placea sa se recomande ”Orlando” ca sa para cetatean strain, cu trecerea anilor, si-a dat seama ca prenumele asta suna penibil si ca i s-ar potrivi mai bine un Gheorghe, Ilie sau Vasile. Lucrurile au degenerat atat de mult incat de cand a devenit persoana publica, domnul Teodorovici ia foc de cate ori cineva il striga ca in Venezuela.

Pe Rares Bogdan, care nu-l scoate din ”Orlando Minte Putina”, l-a facut magar si i-a transmis ca o sa-l rujeze cu bors din cap pana-n picioare. Reactia patriotului ardelean nu s-a lasat mult asteptata, micutul showman liberal dovedindu-se chiar mai tare in clont decat chiparosul pesedist.

 „Acestui bou patentat, de o aroganță oarbă, un nimeni în drum cu peruca în loc de păr, îi este rușine de numele său, cât de imbecil să fie individul încât să îi fie rușine de propriul lui nume, „Orlando minte puțină”???? Doamne ferește. Boul nu e bou destul, dacă nu e și fudul, arogant, ca un gâscan… Peruchierul lovește din nou”, i-a raspuns europarlamentarul Bogdan,  direct dintr-un magazin de cravate scumpe din Bruxelles.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Apele magice, unice în lume, de la Băile Govora

Topul stațiunilor montane din România