in

Pușcăriașii de la Rahova: ”Dacă Moș Crăciun există, anul ăsta ni-l aduce în celulă pe Liviu Dragnea!”

moș crăciun

Febra Sărbătorilor a cuprins pe toată lumea, inclusiv pe deținuții de prin pușcăriile patriei, care și-au lăsat romanele, lucrările științifice și cărțile autobiografice deoparte, pentru a-i scrie lui Moș Crăciun. Deținuții care nu sunt suficient de șmecheri îi scriu pe hârtie și se roagă fierbinte la Dumnezeu și la Poșta Română, să le ajungă misiva măcar până la Paște. Cei care sunt șmecheri și au acces gratuit și nelimitat la net, fiindcă sunt ”în rețea”, îi scriu direct de pe blog. Iar ăia care sunt şi mai şmecheri nici măcar nu-i mai scriu, ci trimit direct 200 de sportivi peste el, să-i ia sacul, haina de blană şi taxă de protecţie.

Şi la Rahova este forfotă mare, mai ales de când PSD-ul a deranjat populația magistrată cu Legile Justiției iar lui Dragnea i se întind covoare roșii, de către procurori, pe culoarele DNA, către Beciul Domnesc.

Președintelui PSD, deținuții i-au pregătit nu doar un pat la ei în celulă, cu Bombonica de rigoare pe cearșaf, ci și un frumos program artistic. Formaţia oral-instrumentală „Ză Brele” îi va cânta, cu acest prilej, șefului deputaților, colinde de Crăciun, dar şi superba piesă a lui Bănică Jr, „Doar un Crăciun pe tine”. De altfel, potrivit surselor noastre, majoritatea puşcăriaşilor care i-au scris Moşului nu i-au cerut acestuia nici liberare condiţionată, nici amnistie, nici vorbitor, nici pachete, nici droguri în sarmale şi celulare în cozonaci. Dimpotrivă, ei au avut o singură dorinţă: să li-l aducă o dată pe Liviu Dragnea.

„Dacă Moş Crăciun există cu adevărat, ni-l aduce pe domnul Dragnea, ca să ne distrăm și noi un pic”, au declarat, într-un glas, puşcăriaşii. Unii şi-ar dori chiar ca Dragnea să fie Moş Crăciun, în cadrul micului moment coregrafic organizat de ei de Sărbători: „L-am rugat anul trecut pe Voiculescu, dar ăla nici n-a vrut s-audă, zicea că-i Crăciunul o sărbătoare obscurantistă, pe care nici răspopitul Gâdea nu o respectă! Aşa că anul acesta ne-am gândit la Liviu Dragnea: darnic este, ați văzut cum împarte indexările salariale, în roşu este, sacul plin îl are, de la atâta guvernare, deci ar fi un Moș perfect. Și, ca să nu se supere adevăratul Moş Crăciun că i-a luat numele, noi o să-i spunem lui Dragnea Moş Crăcin şi toată lumea o să fie mulţumită.”

moș crăciun

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
crăciun

Un Crăciun burghezo – moșieresc

moș cerșilă

L-am gonit pe Moș Gerilă, l-am primit pe Moș Cerșilă!