in

Primele doze de vaccin anti-COVID-19 ajung în România pe 26 decembrie

Prima tranșă de 10.000 de vaccinuri anti-COVID-19 ajunge în România pe 26 decembrie, potrivit Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19.

„A fost analizat, în detaliu, stadiul pregătirii pentru declanșarea efectivă a campaniei de vaccinare odată cu distribuția, în România, a primei tranșe de vaccinuri, de 10.000 de doze în data de 26 decembrie. În acest context, Premierul a declarat că, pentru protejarea noastră, a tuturor, este benefică respectarea măsurilor igienico-sanitare și a tuturor recomandărilor de natură medicală formulate de experții în sănătate publică, deoarece <infectarea nu se oprește de Crăciun și de Anul Nou>”, anunță CNCAV.

Președintele Klaus Iohannis a anunța săptămâna trecută că primele doze de vaccin ar putea ajunge în România între Crăciun și Anul Nou, dar că va fi vorba de o tranșă simbolică, de 10.000 de doze.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mircea Badea: „Ce-aţi făcut doamna Şoşoacă?! Dacă apăreaţi topless nu era atâta tevatură”/ Șoșoacă, către Badea: „Vă pot acuza de misoginism!”

Programul magazinelor de Crăciun. Ce trebuie să știi dacă vrei să mergi la cumpărături în perioada 24-26 decembrie?