in ,

De Bobotează, Traian Băsescu a sărit în Lacul Herăstrău și a ieșit cu mai multe cuburi de gheață!

basescu boboteaza herastrau

Botezul Domnului sau Boboteaza este penultima sarbatoare dintr-un lung sir care a tinut aproape o luna de zile, insa pentru Traian Basescu pare ca ar fi prima.

Fostul marinar este intr-o forma de invidiat si, cine l-a vazut in aceasta dimineata sarind in apa inghetata a Lacului Herastrau, a constatat ca este mai proaspat ca niciodata. Chiar daca pe nasul si ochii lui rosii se vedeau mici urme de mari ospete, energia debordanta a ex-presedintelui l-ar fi facut invidios si pe un tanar licean.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, la ora sase dimineata, domnul Basescu s-a aruncat intr-o copca facuta de pescari in mijlocul lacului si, in aplauzele credinciosilor prezenti, dupa nici zece minute de stat sub apa, a iesit tinand in mana o punga plina cu cuburi de gheata.

”Pentru nicio cruce din lume nu as fi sarit la ora asta in apa, insa mi se terminasera cuburile de gheata si nu puteam sa-mi servesc wiskey-ul de la micul dejun”, a declarat Basescu reporterilor, luand-o la fuga spre casa.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Clanurile de interlopi au tăiat gâtul unui struț, „live” pe Facebook! „Fraților nu mințim, 1.000 de euro a costat” – VIDEO

revolutie america

Revoluție în America! Suporterii lui Trump au luat cu asalt Congresul Statelor Unite!