in ,

Lidl a introdus scannerele care îți spun ce greutate vei avea după Crăciun în baza bonului de cumpărături!

lidl cumpararturi

Rețeaua de magazine Lidl a instituit, în preajma Sărbătorilor de iarnă, o nouă regulă draconică pentru cei care se încumetă să ia în piept cozile nesfârșite pentru ultimele cumpărături de Crăciun.

Astfel, începând cu 19 decembrie, cumpărătorii sunt testați la intrare pentru controlul temperaturii corporale, la ieșire fiind cântăriți și scanați, cu tot cu sacoșele cu cumpărături, pe un dispozitiv medical care, în baza rezultatelor măsurătorii și a codurilor alimentelor de pe bonul fiscal, le spune oamenilor câte kilograme au și cu câte se vor îngrășa după copioasele mese de Crăciun.

Deși măsura a fost, în general, bine primită, de către clineții Lidl, aceștia apreciind grija comerciantului pentru sănătatea lor, în orașe precum Urziceni sau Slobozia, cunoscute pentru frecventele găuri la inventar înregistrate lunar de către hypermarketurile municipale, localnicii au găsit soluția pentru a părăsi magazinele făra a opri la dispozitivele de control al greutății corporale, înlocuind sarsanalele de shopping cu haine largi, dotate cu buzunare cuprinzătoare pe interior.

Noile dispoziții ale regulamentelor Lidl au fost însă criticate extrem de vehement de senatorul AUR, Diana Șoșoacă, cea care susține faptul că, în realitate, datele culese de cântarele medicale sunt ”culese și transmise instantaneu spre oculta mondială care stă şi se uită live la cumpărăturile oamenilor şi se râde”.

”Oculta se tăvăleşte pe jos de râs când vede că românul a ajuns să cumpere tot felul de produse pe care corporațiile străine ni le bagă pe gât, Danone, Pilos, Muller, Napolact sau Poiana Florilor, toate identice, obţinute în laborator prin încrucişări succesive ale aracetului cu chitul de cuţit. Cetăţeni, nu vă mai lăsaţi păcăliţi! Nu lăsaţi un simplu vânzător să vă calce în picioare drepturile”, a făcut apel Șoșoacă la clienții magazinelor Lidl.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
senatorul Goțiu după bătaia luată de la Mirel Palada

Senzațional! Vezi cum arată senatorul Goțiu după bătaia luată de la Mirel Palada – FOTO EXCLUSIV

Andrada Precup este câștigătoarea X Factor 2020 sezonul 9! Marele premiu de 50.000 de euro – FOTO