in ,

Ponta, Ciolacu, Tăriceanu și Șerban Nicolae și-au băgat picioarele în Starea de Urgență!

ponta-tariceanu-ciolacu

Șeful Camerei Deputaților  și liderul PSD, Marcel Ciolacu, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, liderul Pro România, Victor Ponta, precum și președintele ANCOM, Sorin Grindeanu, și alți parlamentari s-au întâlnit, la Parlament, ignorând recomandările ordonanței militare nr. 2, care prevede evitarea formării oricărui grup mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună.

Ordonanța militară nr. 2, emisă sâmbătă și în vigoare în prezent, prevede că circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei se efectuează numai eu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19 și evitarea formării oricărui grup de persoane.  Prin formarea unui grup de persoane se înțelege alăturarea unui număr mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut publică luni o fotografie în care apare alături de Călin-Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Sorin Grindeanu – toți trei, foști premieri -, dar și de senatorul PSD Șerban Nicolae și deputatul Pro România Nicolae Bănicioiu, singurul care pare să poarte o mască medicală de protecție.

Scopul întâlnirii, care pare a fi avut loc în biroul președintelui Camarei Deputaților, a fost semnarea și depunerea unui proiect de lege la Parlament, cu o serie de facilități fiscale, amânare și reeșalonare de plăți acordate companiilor și angajaților acestora, potrivit lui Marcel Ciolacu. ”Astăzi, alături de ALDE și PRO România, vom depune un proiect de lege la Parlament, cu o serie de facilități fiscale, amânare și reeșalonare de plăți acordate companiilor și angajaților acestora”, arată liderul PSD.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
oana roman spital

Oana Roman, internată la Urgență, după ce a mâncat o sută de suluri de hârtie igienică de teama coronavirusului!

sica teianu2

Sică Teianu, prima persoană infectată cu Covid-19 confirmată în municipiul Urziceni!