in ,

Poliția a descins în forță acasă la Dani Mocanu, după scandalul leului din clip – VIDEO

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, desfășoară trei percheziții domiciliare, în județele Argeș și Ilfov, în cadrul unui dosar penal privind protecţia animalelor. Perchezitiile au loc la locuința manlistului Dani Mocanu.

Dosarul penal întocmit conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, privește condiţiile de deținere a animalului ce apare într-un videoclip.

Citește și: Dosar penal pentru Dani Mocanu. A filmat un clip cu un leu rănit. Manelistul, mesaj către cei care l-au reclamat: „Leul trăiește mai bine decât voi toți” – VIDEO

Polițiștii argeșeni au anunțat marți deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit.

https://www.youtube.com/watch?v=0m8sHxpgCM8&feature=emb_title

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, a transmis IPJ Argeș.

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Efectele pandemiei de COVID 19: Alimente și servicii mai scumpe

Mituri despre slăbit: futness-ul sau sexerciţiile, între legendă şi adevăr!