in , ,

Petre Daea s-a vindecat de Covid-19: „Ciolacu, Cercel și Rafila m-au adus în spitalul Matei Balș, dându-mă pe mâna roboților umani”

Petre Daea a anunţat, joi pe Facebook, că a fost externat din Spitalul Matei Balş, unde era internat deoarece avea COVID-19.

Ultima sentință a lui Petre Daea: Românii, fără porc pe masă de Crăciun!

Fostul ministru al Agriculturii îndeamnă oamenii să fie vigilenți și să respecte regulile.

Mesajul lui Petre Daea după externare:

„Astăzi, las lacrima bucuriei pe scările ieșirii din Spitalul Matei Balș. În momentele grele descoperi caractere și prieteni.Cu ochii suferinței priveam speranța revederii.Am depășit momentul cu sprijinul cadrelor medicale, a căror lumină a ochilor, ce străbătea vizierele, îmi dădea posibilitatea să identific pe semenii noștri care au stat pavăză lângă patul bolnavilor. Alături de doi camarazi mai tineri, de 32, respectiv 50 ani, am împărțit bucuria vindecării, devenind prieteni.

Cu gândul la binele nostru și al tuturor, mă întorc în lumea comunicării pe Facebook pentru a mulțumi celor care mi-ați fost alături în fel și chip.Un supliment de respect și recunoștință pentru cei ce m-au ajutat să iau drumul spre spital: soția Camelia, colegii Ciolacu, Stănescu, profesorii Rafila și Cercel.Ei m-au adus în spitalul Matei Balș, dându-mă pe mâna roboților umani, care prin oglinda vizierei ne dădeau speranța victoriei cu dușmanul nevăzut și din nefericire uneori bagatelizat.

„Virusul nu stă la semafor”

Cu un echilibru și cu o acuratețe de apreciat, mass- media a făcut public acest episod de infectare a mea și a soției.Le mulțumesc tuturor!Împărtășind bucuria revederii și a comunicării vă îndemn să rămâneți vigilenți, să ne revedem sănătoși, să bem simbolic speranța binelui pentru fiecare. Virusul nu stă la semafor, să ne ferim noi de el prin respectarea regulilor.Vă urez sănătate, Dumnezeu să ne aibă în pază pe toți!”

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

George Simion, AUR, mesaj pentru români: „Îmi donez 90% din salariul de parlamentar” – VIDEO

Anamaria Prodan, autocaracterizare: “Eu am fost acel bărbat al familiei”