in , ,

Anamaria Prodan, autocaracterizare: “Eu am fost acel bărbat al familiei”

Anamaria Prodan Reghecampf vine marți, 29 decembrie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D! Impresar de fotbal, realizatoare TV și fotomodel, Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre cele mai controversate vedete din România.

S-a impus ca un impresar în domeniul fotbalului, uimind într-o lume dominată de bărbați.  Printre jucătorii impresariați de vedetă se numără zeci de fotbaliști, printre care: Adrian Mutu, Ovidiu Herea, Adrian George Iordache, Mircea Bornescu, Nicușor Stanciu. Transferul celui din urmă, de 10 milioane de euro, este considerat cel mai valoros din istoria României și a Belgiei.

Anamaria Prodan Reghecampf va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având astfel ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute despre vedeta care a facut deliciul presei de-a lungul timpului. „Eu am fost acel bărbat al familiei care, zâmbind, a călcat pe cadavre”, se autocaracterizează, la un moment dat, Anamaria Prodan, în cadrul interviului.

”L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?”

”Ați  fost dependentă de jocurile de noroc?”, ”Când ați simțit cel mai tare lipsa tatălui dumneavoastră?”, ”L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?”, ”Cât costă bijuteriile pe care le purtați în această seară?”, ”Mai purtați pistol?” sunt câteva dintre cele 40 de întrebări adresate la care trebuie să răspundă Anamaria Prodan Rechecampf  în ediția de marți, 29 decembrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Petre Daea s-a vindecat de Covid-19: „Ciolacu, Cercel și Rafila m-au adus în spitalul Matei Balș, dându-mă pe mâna roboților umani”

După o despărţire cu cântec, Nicoleta Voicu vrea să-l împace pe Gheorghe Turda cu un mesaj erotic