in , ,

Pe modelul Gabrielei Firea. Elena Lasconi a sfințit primăria din Câmpulung Muscel: „Am scos duhurile rele”

La mai bine de o lună după ce s-a instalat la Primaria Câmpulung, Elena Lasconi a anunțat pe pagina sa de Facebook că și-a sfințit biroul pentru „a alunga duhurile rele”. 

Să ne amintim! Firea a adus moaşte în clădirea Primăriei şi i-a pus pe salariaţi să se închine la ele

„Am scos duhurile rele din Primărie! 😂 Am făcut curățenie și am chemat preotul așa cum face un creștin ortodox. Mă bucur sincer și vă port în rugăciunile mele. Să fiți sănătoși, voioși și iubiți!

Mulțumesc starețului Ieronim de la Mănăstirea “Negru Vodă” pentru slujbă și pentru icoană!”, a scris Elena Lasconi pe contul de Facebook.

Anunțul fostei vedete ProTV a stârnit mai multe reacții negative din partea susținătorilor săi, care au comparat decizia cu modul de lucru al fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea.

„Dezamăgitor, doamna Lasconi. Sau sunteți Gabriela Firea? Credința e un lucru personal și discret, se face acasă sau la biserică sau în natură, dar nu în primărie, doamnă. Nu în primărie! Faptul că nu sunteți în PSD ci în USR nu vă scutește de nimic”, este unul dintre comentarii.

Fosta jurnalistă, cu o carieră de 25 de ani în presă, a câştigat detaşat alegerile din acest oraș, din partea alianței USR-PLUS.

Ea a ales să cadideze la Câmpulung Muscel, după ce în urmă cu 14 ani și-a cumpărat o casă acolo. ”M-am îndrăgostit iremediabil de loc și de oamenii faini de aici. Acum am inimă musceleană”, spunea edilul.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Scădere a numărului de infectări cu Covid-19. Anunțul lui Orban

Covid 19 | Anamaria Prodan, dusă de urgență la spital. În stare tot mai gravă după ce a fost confirmată cu coronavirus