in

Scădere a numărului de infectări cu Covid-19. Anunțul lui Orban

Premierul Ludovic Orban a anunțat că există un trend clar de scădere a numărului de infectări cu Covid-19 și că în această săptămână au fost cu 5.000 de cazuri mai puține decât în cea anterioară.

Potrivit premierului Ludovic Orban, această săptămână este prima în care se observă o tendiță de descreștere a numărului de cazuri.

„Săptămâna aceasta există pentru prima oară un trend de scădere a numărului de infectări. Noi analizăm ziua din această săptămână comparată cu ziua echivalentă din săptămâna trecută, din săptămâna anterioară, de asemenea, cumulat pe 3 zile sau cumulat pe 7 zile. Deja, cumulat pe 7 zile avem un trend clar de scădere cu peste 5.000 de cazuri mai puține decât săptămâna trecută”, a spus premierul, la RTv.

Acesta susține că acest trend este rezultatul măsurilor dispuse. Ludovic Orban a explicat că în cazul orașelor în care a fost instituită carantina, s-a observat inițial o tendință de creștere a numărului de cazuri, apoi un platou și, în cele din urmă, a început descreșterea.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
joe biden a cazut

Joe Biden, deja în scaun cu rotile! A căzut și și-a fracturat laba piciorului…

Pe modelul Gabrielei Firea. Elena Lasconi a sfințit primăria din Câmpulung Muscel: „Am scos duhurile rele”