in , ,

Guccifer de România! Fostul preot Cristian Pomohaci şi-a schimbat complet viaţa! – FOTO

Îndrăgitul cântăreț pop și fosta față bisericească, Cristian Pomohaci, s-a dat la fund complet, punându-și pe gânduri fanii și enoriașii. Nimeni nu mai știa nimic despre dânsul.

De curând, un cititor Barikada stabilit în Amsterdam, ne-a trimis un mail cu o poveste absolut fantastică. Protagonist este chiar domnul Pomohaci, pe care prietenul nostru a avut plăcerea divină să-l întâlnească la un coffee shop, după ce văzuse un afiș de spectacol în care superstar era chiar fostul preot.

Părintele s-a angajat la un Palat al Copiilor unde predă muzică populară și iubirea aproapelui mai tânăr, iar seara, cântă într-un bar alături de fostele componente ale trupei Pussycats. Are o viață frumoasă și nu-i lipsește nimic.

„Nu-mi e rușine de foștii mei superiori din biserică, pentru că și ei sunt la fel de păcătoși ca mine. Pe Dumnezeu însă cred că l-am supărat nițel, că prea mă atenționează, când plec noaptea de la bar, cu câte o bătaie soră cu moartea transmisă prin diverși tineri drogați”, povestea cu mult romantism părintele.

Ca o dovada a celor înșirate, Cristian Pomohaci l-a invitat pe amicul nostru la el în hogeac și l-a lăsat să-i fotografieze crâmpeie din noua lui viață.

Între doua lingurițe de șerbet din lalele olandeze, domnul Cristian și-a cerut scuze pentru deranjul din locuință dar i-a explicat musafirului că împarte spațiul cu un coleg de evlavie venit tocmai din îndepărtată Rusia, protopopul Veaceslav Baskakov.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Pe lângă creierele luminate, ne pleacă din ţară şi cele mai frumoase funduri! – FOTO

Garsonieră de bugetar: cum arată căsuţa de vacanţă a doamnei Carmen Dan! – FOTO din interior