in

„Paleologu e cel mai deștept dintre toți candidații, dar nu e bun de președinte”

Pe naivii care s-au plans in ultimii cinci ani ca „ficusul de la Cotroceni” n-a facut nimic pentru Romania, ii anuntam pe aceasta cale ca neamtul a lucrat exact cat ii permiteau legile tarii. Un presedinte de tara din secolul XXI nu are aceleasi atributii ca Mihai Viteazul in anul 1601 si asta poate fi o explicatie ca nu l-ati vazut ( tot timpul)pe Iohannis calarind cu sabia ridicata deasupra capului, in fata ostirilor grupate la gardul sediului PSD din Kiseleff. Deci, il puteti vota , fara frica, si pentru al doilea mandat, nu ne-a facut cu nimic de ras.

Din pleiada de aventurieri care nu se stie cum au strans cele doua sute de mii de semnaturi, unul singur este demn de luat in seama cand vine vorba de lupta finala din turul al doilea: Theodor Paleologu.

Am tot auzit in ultimele saptamani, chiar si din gura celor care ii reprezentau pe oponentii sai, concluzia „Paleologu e cel mai destept , dar nu e bun de presedinte”.

De parca am cauta un tamplar care, nu a fost el bun la carte, dar are niste mani indemanatice ce nu s-a mai vazut. De parca unul care, vede toata lumea, e slab pregatit din toate punctele de vedere cu exceptia tupeului si inconstientei de a se baga in aceasta cursa, ar fi in stare sa invete mai usor decat „desteptul”, tot ce tine de functia suprema.

Prostul, daca nu are o pila care sa-l impinga de la spate, ramane acolo unde il recomanda pregatirea: la sapa, in  salubritate sau spargator de seminte prin Videle. Theodor Paleologu a reusit in orice a intreprins, facultati prestigioase, posturi importante, afacerea particulara cu scoala care ii poarta numele , singur, pe propriile puteri, fara ajutorul unui partid, unchi sau  matusa.

Mai sunt cateva ore pana la inchiderea urnelor asa ca aveti destul timp sa reflectati si sa hotarati pe cine votati: pe ala sau aia care va satisface doar niste nevoi primare ce nu depasesc suta de lei sau pe unul care, daca e lasat, poate schimba ceva in tara asta amarata?

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Daniela Crudu în secția de votare: „Unde îmi exercit și eu dreptul la bot?”

Viorica Dăncilă a fost scandalizată de cortina prea scurtă a cabinei de vot!