in ,

Daniela Crudu în secția de votare: „Unde îmi exercit și eu dreptul la bot?”

Indragita Cruduta a trecut prim momente greu de imaginat la o petrecere tinuta intr-un club de fite din Bucuresti. A fost invitata la ziua prietenei sale, Andreea Podarascu si, dupa ce a consumat un singur pahar de alcool, a simtit ca i se face rau si a lesinat. Diva este convinsa ca cineva rau intentionat i-a pus in bautura celebrul drog al violului  pentru ca starea ei a fost atat de grava incat a trebuit sa fie scoasa din local pe brate.

Cu toate ca abia mai respira, Daniela, cetatean responsabil, si-a rugat prietenii s-o duca direct la sectia de votare pentru ca vrea neaparat sa-l stampileze pe „unchiul Cumpanasu”, singurul candidat care lupta pentru fetele nefericite.

Intrata pe branci in sala unde era arondata, sexoasa bruneta si-a socat audienta cu o replica ce va ramane, cu siguranta,, in istoria zbuciumata a alegerilor post-decembriste.

„In ce camera pot sa-mi exercit si eu dreptul la un bot?”, a strigat Daniela dupa care si-a umflat obrazul stang cu limba, mimand un act extrem de popular, și s-a amuzat teribil, de una singura, pe seama propriei glume.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
razvan stefanescu

Inventatorul plăcuțelor ”MUIEPSD” ne asigură: ”Diaspora face diferența”

„Paleologu e cel mai deștept dintre toți candidații, dar nu e bun de președinte”