in , ,

Restaurantul ”Clitoris” din București s-a închis după ce, vreme de 2 luni, niciun bărbat nu a fost în stare să-l găsească!

restaurant clitoris

Restaurantul ”Clitoris” din București s-a închis la doar două luni după deschidere, după ce niciun bărbat nu i-a trecut pragul în toată această perioadă. Acuzând incapacitatea persoanelor de sex masculin de a localiza, iată, tot ceea ce poartă numele enigmaticei (pentru mulți) părți anatomice feminine, conducerea unității a trebuit să se recunoască învinsă în fața ignoranței și a lipsei de orientare a reprezentanților sexului tare.

”În aceste două luni de funcționare am avut destul de mulți clienți de sex feminin, dar absolut niciun bărbat. Pur și simplu amplasamentul ultracentral și signalistica aproape ostentativă nu au fost suficiente pentru a reține atenția bărbaților și a menține unitatea noastră pe linia de plutire”, a spus managerul britanic al amplasamentului, Cunny Lingus.

Faptul că mulți clienți potențiali s-au plâns că nu au reușit să găsească „Clitorisul” este cu atât mai surprinzător cu cât acesta era amplasat în buricul Bucureștiului, într-o zonă de trafic intens, restaurantul având și o copertină generoasă, care acoperea întreg trotuarul, dar și ferestrele împodobite mai mult decât sugestiv.

În tot acest timp, un bar pentru homosexuali și lesbiene, nou deschis și numit „The G-Spot”, se descurcă extrem de bine în prezent, în ciuda locației sale bine ascunse în fundul unei curți din cartierul Balta Albă, fapt care dovedește, spun specialiștii, că în ultimii ani doar bărbații hetero au început să sufere de o teribilă diminuare a simțului de orientare.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
putin

VIDEO: Putin a certat un jurnalist rus pentru că… a tușit!

arafat masca ochi

După masca de gură, Arafat recomandă și purtarea măștii de ochi, să nu vadă oamenii cât sunt guvernanții de incompetenți!