in ,

Fraudă de proporții! Imaginea unor reputați medici din România folosită în escrocherii de marketing!

imagine doctori

Managerul general al Spitalului de Urgente Oftalmologige Bucuresti,  Monica Pop trage un serios semnal de alarma in legatura cu inselatoriile care au la baza teme de sanatate si infrumusetare. Dupa ce a aflat ca o firma obscura i-a folosit imaginea pentru a-si promova niste pastile de slabit,  doamna doctor atrage atentia ca nu are nicio legatura cu aceasta campanie si ca absolut toate produsele din aceasta gama sunt simple ”facaturi de prostit naivii”.

”Nu mai credeți. Pastilele de slăbit sunt o mare și ordinară înșelătorie. Nu am luat niciodată așa ceva. Nici nu există. Pentru naivii, credulii, neinformații cărora niște nemernici care profită de numele și voința unor persoane mai cunoscute și le vând iluzii, să știți că NU EXISTĂ PASTILE de SLĂBIT! E o INVENȚIE MINCINOASĂ a unor nenorociți pentru a face rost de bani prin înșelăciune´´, a explicat Monica Pop.

Exact in aceeasi penibila situatie s-a trezit si celebrul doctor Catalin Radulescu, cunoscut printre psihiatrii  drept ”Deputatul Mitraliera”.  Imaginea si numele sau au fost folosite in reclama unui gel miraculos cu care, zice producatorul, daca te dai pe la coate si pe frunte devii mai inteligent.

”Minciuna sfruntata. Eu nu m-am uns cu acea alifie niciodata si nu stiu sa joc sah cum apare in reclama aia. Nu sunt deloc mai destept ca acum sase luni dar lumea nu-si da seama pentru ca nu mai apar la televizor”, a declarat dom´ doctor Catalin Radulescu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
corporatista

Sexul la birou: 5 sfaturi pentru corporatistele care flirtează cu gândul de a rămâne însărcinate!

costel alexe vs gabi firea

Costel Alexe, Ministrul Mediului, versus Gabriela Firea, lucrătoare în administrație: ”Bucureștenii ar trebui să poarte măști anti-poluare, cum poartă Firea masca aia de primar serios!”