in ,

O, ce veste minunată! Vicarul britanic octogenar s-a împăcat cu Florin, iubitul său român!

vicarul gay

In perioada asta sumbra cand toate stirile anunta numai grozavii legate de pandemia ingrozitoare care a ingenunchiat planeta, iata ca doi oameni normali inving teama de moarte si hotarasc sa-si traiasca viata la maxim. Dupa ce au fost despartiti aproape un an, vicarul gay Philipo Clements in varsta de 81 de ani s-a impacat cu ”frumosul manechin, Florin”, romanul cu 55 de ani mai tanar care i-a luat , pur si simplu mintile.

Cei doi ”gugustiuci cu cuc”, s-au mutat din nou impreuna intr-un apartament din Romania si si-au jurat iubire, respect si satisfactie deplina pana la sfarsitul zilelor. Noua  etapa in care a intrat povestea lor se anunta una mai echilibrata, bazata pe maturitate si intelegere, elemente fara de care, au recunoscut ca ”nu vor putea face multi purici impreuna”.

”Ceea ce nu vroiam sa recunosc la inceputul relatieii noastre acum imi este foarte clar: Florin este prea frumos ca sa-mi apartina numai mie. Am hotarat sa ne impacam cu conditia ca eu sa-l las sa-si traiasca tineretea cum vrea si , cand are el chef, sa ma lucreze si pe mine, ca doar mi-a mancat toti banii stransi intr-o viata de munca”, a dezvaluit popa Philipo.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
firma furt camioane

O firmă specializată în furtul din camioanele aflate în mers și-a închis porțile, trimitând 100 de hoți în izolare!

El e senatorul UDMR care a băgat COVIDul la înaintare ca să scape de amenda de circulație!