Ceasul și falsul ce o scot din cursa prezidențială pe Viorica Dăncilă!

dancila ceas cartier

Este nebunie totala in sediul PSD. Staff-ul candidatei pentru functia suprema in stat este in corzi. Au aparut informatii care dovedesc ca Viorica Dancila a mintit, depunand o declaratie de avere incompleta, ceea ce reprezinta infractiune.

Seful deputatilor PNL, Florin Roman a acuzat-o pe ex-premiera ca nu a declarat un ceas marca Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, in valoare de 20.000 euro.

Socialista modesta, fiica a satului romanesc, protectoarea celor necajiti se dovedeste a fi ”Alaturi de fiecare roman” doar atunci cand le cere votul in schimbul sutei de lei cu care le-a marit veniturile. Cu diamante in urechi, brose de super firma in piept si ceas la mana care costa cat toate masinile din Videle la un loc, Viorica este exact ceea ce le trebuie romanilor, cinstiti si credinciosi, care nu-l simpatizeaza pe Iohannis.

Neconflictuala il ataca pe neamt ca ii este frica de dezbatere pentru ca nu poate cum sa justifice atatea case dintr-un salariu de profesor, dar oare ea poate sa-si justifice cariera cu pregatirea ei precara care ar fi recomandat-o, cel mult, ca vanzatoare la Carrefour?

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Un medic celebru își tratează copilul cu bătaie de trei ori pe zi

Încep pelerinajele la Icoana Fătătoare de Minciuni din Kiseleff!