in ,

Ministrul Vela l-a prins pe polițistul care avea al doilea job la infractori

Pentru cetatenii onesti care ar dori sa imbratisese captivanta meserie de infractor, pe motiv ca in aceasta breasla sunt avantaje imense, avem o veste deloc imbucuratoare: fara o relatie extrem de stransa cu oamenii legii, este foarte dificil sa nu ajungi la parnaie dupa prima gaina ciordita.

Onorabilul domn Badea Robert, organ platit sa asigure ordinea si siguranta publica, a fost descoperit ca lucra, in paralel, si cu marii interlopii ai patriei facand astfel concurenta neloiala Politiei.

”Asta mafiot adevarat”, ar fi spus Dana Budeanu, umeda de admiratie, uitand insa ca din postul de cartita pentru infractori, un politist nu pleaca prin demisie ci , ca ultimele ametite, prin transfer de partea cealalta a gratiilor.

„Un ofițer de la combaterea crimei organizate, Badea Robert, despre care aveam informații că s-a apropiat prea mult de infractori, a fost pus la dispoziția unității și i s-a interzis accesul la informații clasificate, autoritățiile fiind informate în acest sens si demarand o ampla ancheta legata de acest grav caz´’, a anuntat Ministrul de Interne , Marcel Vela.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vulpescu

Ionuț Vulpescu, președintele Consiliului Național al PSD, recunoaște: PSD = PCR = Ciuma Roșie!

andra romanii au talent

Andra, declarație porno la Pro TV: ”Iată bărbatul care nimerește toate găurile!”