in ,

Ionuț Vulpescu, președintele Consiliului Național al PSD, recunoaște: PSD = PCR = Ciuma Roșie!

vulpescu

Pana acum despre ororile petrecute si savarsite de PSD, vorbeau cu manie proletara numai membrii exclusi sau cazuti in dizgratia sefilor de partid. Catastrofa social-democrata a atins asemenea culmi incat astazi chiar si Ionut Vulpescu, presedintele Consiliului National al PSD, recunoaste ca similitudinile dintre PSD si PCR nu mai pot fi ascunse. El a intocmit un raport devastator cu privirea la starea dezastruoasa in care Dragnea a adus cea mai mare formatiune politica din Romania.

 „O altă problemă cu care PSD se confruntă este asocierea tot mai puternică a partidului cu regimul comunist. La 30 de ani de la Revoluție, mulți tineri pun semnul ,,egal” între Partidul Social Democrat și comunism. Această problemă izvorăște din deficitul de democrație din interiorul partidului (…)

Cât timp dezbaterea a fost inexistentă iar cei cu opinii contrare au fost excluși sau reduși la tăcere, cât timp partidul a avut candidat unic pentru funcția de președinte iar președinți de organizații au fost impuși și nu aleși, cât timp au fost organizate congrese pentru alegerea tuturor funcțiilor cu excepția celei de președinte al partidului, în timp ce foștii lideri ai partidului au fost tratați ca o posibilă amenințare și eliminați, PSD a oferit suficiente argumente celor care fac această asociere.”

Lista anomaliilor din PSD insirate de domnul Vulpescu este lunga insa dovada ca ”partidul celor multi si necajiti” este continuatorul fidel al PCR poate fi infatisata in cateva cuvinte. Atata timp cat PSD-ul are exact aceeasi vrajeala legata de egalitate, echitate si bunastarea poporului  dar incurajeaza nemunca, pomenile, pilele si mituiesc amaratii cu o suta de lei ca sa poata fura ei milioane de euro din bugetul de stat, asemanarea cu comunistii este mai mult decat evidenta. Singura diferenta este ca actualii stau in vile proprietate personala si au schimbat Volga cu Mercedes-ul.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Incă două bancomate și-au găsit sfârșitul în exploziile de pe frontul din Arad!

Ministrul Vela l-a prins pe polițistul care avea al doilea job la infractori