in

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are COVID 19! Artistul, internat la terapie intensivă

Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Din păcate, starea lui de sănătate nu este una foarte bună, astfel că medicii de la Spitalul Municipal Mangalia, acolo unde a ajuns inițial, au decis să îl interneze pe Secţia de Terapie Intensivă (ATI).

De la Spitalul Mangalia, Mihai Budeanu a fost mutat joi la Spitalul Municipal Medgidia deoarece necesită tratament cu plasmă, iar spitalul din Mangalia nu este autorizat încă pentru astfel de tratamente, spun surse medicale, pentru adevarul.ro.

„Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.

Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie.
Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul de pe contul de Facebook al trupei 3 SUD EST.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Medicamentele pe care românii le iau fără discernământ pentru a preveni coronavirusul. Rafila avertizează: E foarte periculos

VIRAL – A transpirat și i-a curs pe față vopseaua din păr. Moment stânjenitor pentru avocatul lui Trump